дом Спорт Женският ни футболен отбор гостува на софиянки днес

Женският ни футболен отбор гостува на софиянки днес

0
ДЯЛ

Женските отбори на ФК „НСА“ София и ФК „Олимпия“ Шумен ще се изправят един срещу друг днес, 15 април, от 12.00 часа в среща от 16-ти кръг на Държавното Първенство по футбол за жени 2017-2018. Срещата ще се играе на стадион „НСА“ в студентски град.
В момента отборът на „НСА“ са лидери във временното класиране на първенството с 39 точки, а отборът на „Олимпия“ е на последното място без спечелена точка досега. Отборът на „НСА“ е абсолютен хегемон в женския футбол в България през последните години с 14 поредни шампионски титли.
Главен съдия на мача ще е Кристина Георгиева,а нейни асистенти ще са Павлета Рашкова и Дориета Вълева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес е Томина неделя
Следваща статияИталиански дипломат пристига във Велики Преслав с ретро автомобил за изложба