дом Спорт Футболистите на „Шумен 2007“ победиха в контрола “Ботев“ от Нови пазар

Футболистите на „Шумен 2007“ победиха в контрола “Ботев“ от Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: "Шумен 2007"

Футболистите на „Шумен 2007“ постигнаха победа с 5:3 в контролна среща с „Ботев“(Нови пазар). Двубоят се игра на стадион „Чавдар“ в кв. „Дивдядово“. Това съобщиха от ръководството на футбулния тим от областния град.
Шуменци още в началото взеха голово предимство с точното попадение на Денис Кадир. Въпреки това обаче играта на футболния терен в по-голямата си част на първото полувреме бе равностойна. Двата тима разиграваха топката в центъра и при първа възможност нападаха вратата на противника. Гостите от Нови пазар с доста солидно подкрепление за пролетният дял от първенството стояха добре и на няколко пъти дори застрашиха стража на шуменци. Все пак „Шумен 2007“ диктуваха повече играта и съвсем закономерно в 40-та мин. удвои преднината си с гола на Иван Цонев.
През втората част треньорите направиха доста смени. За „Шумен 2007“ заигра Христо Станчев, който веднага реализира за 3:0. В 50-та мин. младата надежда на шуменци Алекс Наков се разписа за 4:0. Митко Митков (Бомбата) от дузпа намали на 4:1, а двадесетина минути след това отново Алекс Наков покачи на 5:1. В края на мача активизиране в редиците на гостите стана причина за отбелязването на нови два гола. Васил Христов (Джобата) от рамките на наказателното поле порази вратата на домакините за 5:2, крайното 5:3 оформи новодошлият от „Кубрат 2016“ Петър Петров.
След двубоя треньорите на двата отбора споделиха задоволство от контролата и, че са доволни от представянето на състезателите в предсезонната подготовка.
Следващата контрола на „Шумен 2007“ е като гост на 14 февруари (неделя) с „Етър“ II (Велико Търново), докато „Ботев“(Нови пазар) ще премери сили на 13 февруари (събота) също като гост с „Енев-Дибич“(Шумен).
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова и „Отровното трио“ отиват на изборите с „Изправи се! Мутри, вън!“
Следваща статия182 новозаразени с COVID-19, излекуваните са 60

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here