дом Спорт Футболистите на „Шумен 2007” – безпощадни в края на първенството

Футболистите на „Шумен 2007” – безпощадни в края на първенството

0
ДЯЛ
„Шумен 2007” - „Спортист 2011” (Генерал Тошево). Снимка: Салим Салих

Футболен клуб „Шумен 2007” завърши първенството в Североизточна Трета лига с безпощадна победа с 9:1 срещу „Спортист 2011” (Генерал Тошево). Двубоят се игра на Градския стадион „Панайот Волов” и бе от последния ХХХ кръг.
Момчетата на треньора Александър Димов доминираха през целия мач, като през първата част реализираха 6 гола във вратата на Георги Георгиев. Младата надежда на шуменци Алекс Наков пръв превзе вратата на гостите. След това Едис Ибрахим се отчете с хеттрик. В 35-та мин. Христо Станчев и в 40-та мин. Юлиян Загоров оформиха резултат 6:0 в края на първата част.
През второто полувреме в игра заиграха доста юноши, които също показаха футболни умения. Гостите от Генерал Тошево чрез Росен Николов реализираха единственото си попадение в мача за 6:1. След това „младоците” на домакините се развихриха и чрез Димитър Игнатовски (2) и Радослав Ковачев оформиха крайното 9:1.
Въпреки разгромната си победа „Шумен 2007” остана на 8-мо място в крайното класиране. Отборът събра 50 точки след 16 победи, две равенства и десет загуби.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия19-годишен без книжка и непълнолетен в болница след челен удар в дърво
Следваща статияБългарски криминален трилър с премиера в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here