дом Политика Флашмоб за рождения ден на Ахмед Доган организира Областното ръководство на ДПС...

Флашмоб за рождения ден на Ахмед Доган организира Областното ръководство на ДПС в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

С флашмоб Областното ръководство на Движението за права и свободи в Шумен поздрави своя почетен председател Ахмед Доган за рождения му ден.
В събитието участваха областният лидер на Движението и втора в кандидат-депутатската листа Айсел Руфад, третият в листата на политическата сила Хамид Хамид, най-младият в листата Мустафа Урал, който е и областен водач на Младежкото ДПС, Севдисен Мустафа, която също е сред кандидат-депутатите и е общински председател на МДПС-Шумен, както и Юсеин Шакир.
Във флашмоба се включиха и членове на МДПС.

Снимка: 24shumen.com

Пред предизборния щаб на Движението в центъра на Шумен младежите изписаха с телата си числото 9, какъвто е номерът на ДПС в интегралната бюлетина за парламентарните избори на 4 април.
Под възгласите „Честит рожден ден, господин почетен председател“, Айсел Руфад и Хамид Хамид запалиха свещичките на празничната торта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен обявява търг за отдаване под наем на общински обекти
Следваща статияНад 200 починали от COVID-19 у нас, новите случаи са 4 497, в Шуменско – 160

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here