дом Спорт ФК „Шумен 2007” иска безвъзмездно общински площи и съоръжения

ФК „Шумен 2007” иска безвъзмездно общински площи и съоръжения

0
ДЯЛ

Футболен клуб „Шумен 2007” е внесъл в Общинския съвет искане за безвъзмездно предоствяне на площи и съоръжения за поставяне на рекламно-информационни елементи.
Искането се аргументира с необходимостта от средства за развитие на ФК „Шумен 2007”, мъжкият отбор на който за втора година участва в първенството на Североизточната „В” футболна група. Тимът е съставен предимно от шуменски футболисти, повечето от които са на възраст 16-18 години. В структурата на Клуба влизат детско-юношески формации, които участват в първенства за деца и младежи. В заявлението се отбелязва, че издръжката на различните формации изисква значителни средства. От ФК „Шумен 2007” са наясно, че в настоящия момент не могат да очакват директна финансова подкрепа от Община Шумен. Поради това те виждат една от възможностите за подпомагане на дейността си в безвъзмездното предоставяне на площи и съоръжения за поставяне на рекламни елементи, а Клубът се ангажира да намери клиенти, които да ги ползват.
От ФК „Шумен 2007” искат да им се предоставят осем конкретни места за инсталиране на билбордове – на булевардите „Симеон Велики” – 2, „Мадара” – 2, „Велики Преслав” и „Ришки проход”, и улиците „Софийско шосе” и „Студенстка”, както и за разрешение да се използват електрически стълбове за разполагане на комбинирани знамена и флаери – на бул. „Симеон Велики” – 33 броя, на бул. „Мадара” – 27, на бул. „Ришки проход” – 12, и на ул. „Алеко Константинов” – 5, както и на ул. „Софийско шосе” след осигуряване на техническа възможност.
Заявлението от ФК „Шумен 2007” ще бъде разгледано от Постоянната комисия по „Младежки дейности и спорт” при Общинския съвет на 14 май, петък от 14.30 часа в зала 363 на Община Шумен. На извънредното заседание са поканени представители и на останалите футболни клубове в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия180 лица под 18 години са водени на отчет за престъпления в Шуменско през 2020 година
Следваща статияВарненският апелативен съд потвърди присъдата по делото „Хитрино”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here