дом Спорт ФК „Чавдар 1926“ – финалист на областното футболно първенство

ФК „Чавдар 1926“ – финалист на областното футболно първенство

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Футболистите на ФК “Чавдар 1926“(кв.“Дивдядово“) си осигуриха участие във финалите за определяне на първенците във футболното първенство в Шуменска област. В отложена среща от ХVII-ти кръг в сряда в село Менгишево където играе домакинските си срещи ФК “Върбица“ дивдядовчани победиха с 3:1. Това беше директен двубой между два претенденти за второто място даващо участие на финалите, които ще се проведат в началото на месец юни по-всяка вероятност на градския стадион „Панайот Волов“ в Шумен. Срещу върбичани, гостите от „Дивдядово“ подходиха доста сериозно. Още в първата част гостите поведоха с гола на Георги Никифоров в 5-та мин., но символичните домакини намериха сили до края да изравнят. Двата отбора се прибраха на почивката при резултат 1:1. През втората част футболистите на двата отбора положиха много усилия за промяна на резултата в тяхна полза. Гостите като, че ли стояха по-добре на футболния терен и пропуснаха една дузина изгодни за гол ситуации. Все пак Асен Гайдарджиев реализира отсъдената дузпа, а в края на мача Янис Валентинов оформи крайното 1:3. Пет минути преди края на двубоя върбичани пропуснаха отсъдената в тяхна полза дузпа. За втори жълт картон от игра беше изгонен и състезател на шуменския отбор.
Победата в директния двубой с „Върбица“ затвърди тима на кв. „Дивдядово“ на второ място в класирането, въпреки оставащите още три срещи до края на първенството. В тях ФК “Чавдар 1926“(кв.“Дивдядово“) домакинства срещу „Устрем“(Трем) и „Заря 1962“ (Звегор) и гостува на „Волов“ (Шумен).

Салим САЛИХ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужебното правителство: Работата на НОЩ е прекратена на 15 април!
Следваща статияКоментарът: Нова формула – 12 +

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here