дом Спорт ФК „Олимпия” (Шумен) ще участва в турнир по футбол за девойки в...

ФК „Олимпия” (Шумен) ще участва в турнир по футбол за девойки в Русе

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Футболен клуб „Олимпия” (Шумен) ще участва в Турнира по футбол за девойки до 15 години „Русчук 2021”, съобщи президентът на клуба Панайотис Папас. Участие в турнира са потвърдили още отборите на „Дунав” (Русе), „Янтра” (Габрово), „Етър” (Велико Търново), „Розова долина” (Казанлък) и „Чавдар” (Троян).
Тимовете са разпределени чрез жребий в две групи. В група „А” влизат „Дунав”, „Розова долина” и „Олимпия”, а в група „Б” – „Янтра”, „Етър” и „Чавдар”. Срещите в групите ще се играят по системата „Всеки срещу всеки”. Класиралите се на 3-то място в групите ще се срещнат в мач за 5-то място в турнира, тези на 2-ро място в групите – в мач за 3-то място, а победителите в групите – във финал за 1-во място.
Организатор на турнира, който ще се проведе на 23 май, неделя на Стадион „Дунав”, е Футболен клуб „Дунав”.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАсфалтират отсечка от Панорамния път на Шуменското плато
Следваща статияСкъп джип падна в язовир „Тича”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here