дом Спорт ФК „Атлетик” (Шумен) участва в традиционния турнир за деца в Несебър

ФК „Атлетик” (Шумен) участва в традиционния турнир за деца в Несебър

0
ДЯЛ
Снимка: ФК „Атлетик” (Шумен)

Талантите на Футболен клуб „Атлетик” (Шумен) и тази година участваха в традиционния турнир за деца „Атлетик къп” в Несебър. Близо 30 отбори от цялата страна се включиха в надпреварата за наградите на община Несебър. Организатор на турнира за шеста поредна година бе местният Футболен клуб „Атлетик 2014” (Несебър).
Отбори бяха разпределени в шест възрастови групи за деца, родени от 2009 г. до 2014 г.
Под ръководството на треньорите Стойко Стойков и Захари Димитров младите шуменци се състезаваха в групите за деца, родени през 2009 г. и 2010 г. Те загубиха от „Добруджа” (Добрич) и „Шампион” (Стара Загора) и победиха „Карнобат”.
Младите футболисти от Шумен посетиха и исторически забележителности в Несебър, както и плажа между Стария град и Курортния комплекс „Слънчев бряг”.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромени в движението в Шумен заради абитуриентските балове
Следваща статия13 673 деца се учат в 56 общообразователни училища в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here