дом Здраве Ученици стягат кътове, посветени на „Седмицата на здравето“, инициирана от РЗИ

Ученици стягат кътове, посветени на „Седмицата на здравето“, инициирана от РЗИ

0
ДЯЛ

Във връзка с реализиране на дейности по Национална програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г., Регионална здравна инспекция – Шумен организира „Седмица на здравето 2018 г.“. Целта е да се акцентира върху превенцията и промоцията на здравословния начин на живот през погледа на децата. Във втората по ред инициатива на РЗИ – Шумен „Седмица на здравето“ ще вземат участие ученици от следните училища в гр. Шумен: НУ „Илия Р. Блъсков“, НУ „Княз Борис I“, II ОУ „Д-р Петър Берон“, III ОУ „Димитър Благоев”, VI ОУ „Еньо Марковски“; IX ОУ „Панайот Волов”, СУ „Сава Доброплодни”, СУ „Йоан Екзарх Български”, СУ „Трайко Симеонов”, СУ „Панайот Волов” и СУ „Васил Левски”.
Поканените участници ще се представят с изготвени от тях кътове, посветени на здравето. Изложението ще бъде открито на 12.04.2018 г. (четвъртък) от 12.00 ч. до 13.00 ч. в пространството пред Народно читалище „Добри Войников-1856“ в гр. Шумен, пл. „Възраждане“ и съпроводено с концертна програма за всички, желаещи да споделят празника на учениците по повод 7 Април – Световен ден на здравето.
Организаторите, съвместно с Общинския здравен център и доброволците от Български младежки червен кръст – Шумен са подготвили и изненади за участниците и гостите на здравната инициатива.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочва голямото прибиране, шофирайте разумно
Следваща статия22 нови дръвчета в НИАР по повод инициативата „Посади дръвче във Велики Преслав“