дом Общество Учениците в община Нови пазар преминават на онлайн обучение

Учениците в община Нови пазар преминават на онлайн обучение

0
ДЯЛ

Със заповед на кмета Георги Георгиев се организира обучение в електронна среда за учениците на територията на община Нови пазар. От днес до 30 ноември онлайн ще се обучават децата от I до IV клас от СУ „Васил Левски”, СУ „Хан Исперих”, ОУ „Н. Й. Вапцаров в Нови пазар и основните училища в селата Памукчии, Мировци и Стоян Михайловски, както и възпитаниците на ЦПЛР-ОДК и ЦСОП „ХЕЛА”.
От 26 до 30 ноември в електронна среда ще се обучават учениците от V до XII клас в СУ „Васил Левски”, СУ „Хан Исперих” и ОУ „Н. Й. Вапцаров”, ПГ по СС и ПГХТД „Проф. д-р Асен Златаров” в Нови пазар и основните училища в селата Памукчии, Мировци и Стоян Михайловски.
За детските градини, в които се провежда задължително предучилищно образование, от 19 до 30 ноември включително се организира онлайн обучение за възпитаниците на ДГ „Китка”, ДГ „Калина Малина”, ДГ „Зорница” и ДГ „Пролет“ в Нови пазар,
ДГ „Синчец”, село Стоян Михайловски, ДГ „Слънчо“, село Памукчии, ДГ „Здравец“, село Войвода, ДГ „Радост”, село Мировци, ДГ „Горска теменужка”, село Избул.
Заповедта на кмета на община Нови пазар за обучение от разстояние в електронна среда е във връзка с решение от заседание на Щаба за предприемане на мерки против разпространението на COVID-19, с оглед на влошената епидемична ситуация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияСъбират жълъди от дъб и цер за залесяване на изгорялата гора над „Дивдядово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here