дом Криминале Установиха 347 нарушения на скоростта по пътищата в Шуменско за 7 дни

Установиха 347 нарушения на скоростта по пътищата в Шуменско за 7 дни

0
ДЯЛ

През седмицата са установени 347 нарушения на скоростните режими. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
202 тежкотоварни автомобили са проверени в рамките на едноседмичната специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-Шумен. Тя се проведе по линия на РОАДПОЛ на територията на всички страни-членки на ЕС. При проверките са констатирани общо 101 нарушения. 14 водачи са управлявали без да ползват обезопасителен колан, установени са две тахографски нарушения. Шест са нарушенията, свързани с техническа неизправност на автомобилите На един водач  е била наложена забрана да продължи движението си. На осем тежкотоварни автомобила е наложена забрана да продължат движението си поради техническа неизправност. 12 от водачите са били с нередовни документи, по време на проверките са установени седем случая, в които превозното средство е с нередовни пътни документи.
Проверени са 24 водачи на автобуси . По време на проверките са установени общо 7  нарушения, 4 от които са за неползване на обезопасителен колан. Един водач е установен да шофира след употреба на алкохол.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалентин Александров е новият областен управител на Шумен
Следваща статияВалентин Александров ще встъпи в длъжност на 20 май в 9.00 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here