дом Общество Валентин Александров ще встъпи в длъжност на 20 май в 9.00 часа

Валентин Александров ще встъпи в длъжност на 20 май в 9.00 часа

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Новият областен управител на област Шумен Валентин Александров ще встъпи официално в длъжност утре, 20 май, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.
Както вече 24shumen.com писа, Валентин Александров бе назначен на поста с решение на Министерския съвет днес. На поста Александров сменя проф. Стефан Желев от ПП ГЕРБ.
Валентин Александров е магистър по педагогика от Шуменския университет, специализирал е публична администрация в УНСС. Има 27-годишен стаж в системата на МВР. Работил е като началник сектор „Криминален“, началник на РПУ, началник служба „Полиция“. Бил е директор на ОДМВР – Шумен. Работил е като консултант по сигурността в „Алкомет“ АД.
Това е вторият път, в който Александров е назначен за областен управител. Първият път бе през 2017 година, когато пое поста от Донка Иванова.
Официалната церемония ще се състои от 9.00 ч. в зала 2 на Областна администрация-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУстановиха 347 нарушения на скоростта по пътищата в Шуменско за 7 дни
Следваща статия361 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 10

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here