дом Криминале Установиха шофьор, управлявал товарен автомобил с чужди регистрационни табели

Установиха шофьор, управлявал товарен автомобил с чужди регистрационни табели

0
ДЯЛ

53-годишен мъж от Шумен бил установен да управлява товарен автомобил Фиат „Дукато“ с регистрационни номера, предназначени за друго моторно превозно средство, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР- Шумен.
Престъплението било разкрито по време на проведената вчера специализирана полицейска операция за намаляване на предпоставките за пътни инциденти.
Около 15.15 часа за проверка на бул.“Мадара“ в града бил спрян водач на Фиат „Дукато“ с немска регистрация. По време на проверката станало ясно, че В.Н. управлява буса с регистрационен номер, който бил за друг автомобил. За извършено престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

По време на операцията вчера служители на „Териториална полиция“ са констатирали различни по вид нарушения. Съставени са 10 акта, наложените глоби с фиш са 15. Четири свидетелства за управление на моторни превозни средства са отнети от водачите им заради неплатени глоби. Двама са установени да управляват с изтекли шофьорски книжки. Наложени са санкции на водачи, които не са ползвали обезопасителни колани и са били без включени светлини. Повечето от водачите на моторни превозни средства проверени вчера, са били изрядни.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани четири пътно-транспортно произшествие с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 48 акта, наложените глоби с фиш са 72.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха за 24 часа мъж, спипан с марихуана
Следваща статияЗа детето с вързаните очи и уста и за щъркелите, които хапят чиновници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here