дом Общество Условна присъда отнесе тийнейджър, счупил зъб на полицай и навехнал пръст на...

Условна присъда отнесе тийнейджър, счупил зъб на полицай и навехнал пръст на друг

0
ДЯЛ

С условна присъда от 3-годишен изпитателен срок, след постигнато споразумение, се размина 19-годишният Живко Д. В. от Шумен, който на 31 май т. г. изби зъб на полицай и навехна пръст на друг при опит да му бъде извършена проверка и да бъде задържан за притежание на наркотични вещества.
Действието се развило в обедните часове на 31 май т. г. в град Шумен, в района на ул. „Силистра“ № 2, когато при проверка органите на реда открили у 19-годишния младеж марихуана с тегло 0,07 грама, с процентно съдържание на активен компонент тетрахидроканабинол. По време на проверката Живко оказал съпротива, при което причинил лека телесна повреда, изразяваща се в травматичен перидонтит на трети горен ляв зъб, фрактура на режещ ръб на трети горен ляв зъб, повърхностни охлузвания по лакът и предмишници на старши полицай в ГООР при РУ-Шумен – С.С.С. при изпълнение на служебните му задължения и лека телесна повреда, изразяваща се в разкъсно-контузна рана на нокътна фаланга на показалеца на дясната ръка, представляваща временно разстройство на здравето, неопасно за живота на полицейски орган – старши полицай в ГООР при РУ-Шумен – К.Д.К.
Деянието е извършено виновно, при форма на вина – пряк умисъл.
Шуменският районен съд е наложил четири наказания на Живко В. – за притежание на наркотици, причинена телесна повреда на всеки един от полицаите и съпротива на орган на властта.
Общото му наложено наказание е 1 година 6 месеца „лишаване от свобода“ като наказанието е отложено за срок от 3 години.
Обвиняемият Живко Д.В. трябва да заплати сумата от 803.02 лв. деловодни разноски.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТоварен камион смаза между гумите си пешеходец, влачи го 100 метра (обновена)
Следваща статияЗадържаха мулета на ало мафията, в схемата въвлечено и 8-годишно дете (снимки, видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here