дом Общество Условна присъда за хулиган, дърпал за косата дама и забавил влак

Условна присъда за хулиган, дърпал за косата дама и забавил влак

0
ДЯЛ

Условна присъда от 8 месеца „лишаване от свобода“ при 3-годишен изпитателен срок постанови Шуменският районен съд за мъж, дърпал жена за косата и забавил бърз влак.
Случаят е от 22 май 2017 г., когато А. А. А. дърпал за косата и влачил жена от русенското село Ценово П. П. И., в близост до ж.п. линията Варна – Русе. С действията си мъжът станал причина за принудителното спиране и закъснение на бърз влак № 9620, пътуващ по разписание от гара Варна за гара Русе. Деянието се отличава с изключителна дързост, категорични са магистратите.
Обвиняемият е признал вината си и е сключил споразумение с Районната прокуратура. Освен това побойникът ще трябва да заплати съдебните разноски, които са в размер на 370 лв.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия7 съветници ще подпомагат експертната комисия при изработване на Наредбата за местни данъци
Следваща статия20-годишен молдовец отива на съд за грабежа на бензиностанцията при Пети километър