дом Общество Ура! Ваканцията на учениците няма да се съкращава

Ура! Ваканцията на учениците няма да се съкращава

0
ДЯЛ

Образователните експерти дадоха заден ход, няма да се учи през юли


Началото на учебната година остава на 15 септември, съобщиха от Министерството на образованието и науката. От там успокоиха учениците, че лятната ваканция няма да бъде съкратена. Няма да има и промени в Закона за предучилищното и училищно образование. Сред аргументите на МОН за решението са високите температури и липсата на климатични инсталации в учебните заведения.
Учениците в Шумен
Все още има незаети места в 26 школа в областта след трето класиране.
Информация за школата, свободните места, сроковете за подаване на документи може да получите в избраното от вас учебно заведение. Там се приемат документите на кандидатите и се извършва класиране по график, изготвен от директора на школото.
Учителите в областта
За началото на учебната година се търсят и преподаватели. 8 са свободните позиции в Област Шумен, съобщават от РУО. В средно училище „ Васил Левски” в Нови Пазар се търсят учител по Английски език, лектор по Руски език и учител за целодневна организация на учебния ден. Срокът за подаване на документите е 31 август 2017 година.
В село Живково набират преподавател по Немски език в начален и прогимназиален етап. Крайният срок за подаване на документите е 1 септември.
В Шумен се търсят трима преподаватели по Български език и литература, Английски език и учител по професионална подготовка, направление – фризьорски и козметични услуги в ПГОХХТ „ Асен Златаров”. Срокът за документите е до 8 септември.
В село Тушовица, Община Върбица търсят учител в детска градина „Шурче”. Крайният срок за кандидатстване е 15 септември 2017 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖегата и градът: Жълт код за високи температури е обявен за Шумен
Следваща статияДвама пияни шофьори осъмнаха в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here