дом Общество Удължават противоепидемичните мерки до 12 април

Удължават противоепидемичните мерки до 12 април

0
ДЯЛ
None

До 12 април включително се удължава срокът на действие на въведените противоепидемичните мерки. Това стана със заповед на здравния министър Кирил Ананиев по предложение на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Допуска се в големите търговски центрове тип МОЛ да работят доставчиците на платежни услуги, при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания, в т.ч. дезинфекция, проветряване и инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала, осигуряване на лични предпазни средства и недопускане до работа на служители с прояви на остри заразни заболявания.
С 6 месеца се удължава срокът на изтичащите лични карти и шофьорски книжки. Срокът на удължаването тече от 13 март. Мярката важи само за български граждани на територията на страната.
С 2 месеца се удължават изтичащите разрешителни за продажба на оръжие, боеприпаси и пиротехника, както и документите за притежание на оръжие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Христов към шуменци: Съпричастността и добрата енергия ще ни помогнат да преодолеем кризата
Следваща статияВнимание, пчелари: Пръскат срещу плевели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here