дом Общество Започват ударно ремонти на улици в града, вижте къде не трябва да...

Започват ударно ремонти на улици в града, вижте къде не трябва да паркирате колите си

0
ДЯЛ

От днес, 19 април, започва подготовката за строително-ремонтните дейности по уличната мрежа в Шумен.
По предварително изготвен график най-напред ще започне изкърпване и машинно преасфалтиране на ул. “Преслав” – от бул. “Велики Преслав” до ул. “Владайско въстание”. Ще се работи поетапно, на отделни участъци до бул. “Мадара”.
От Общинската администрация призовават гражданите да не паркират автомобилите си в тази част на улицата във времето от 7.00 до 20.00 часа, за да не се затрудняват строителните дейности.
Западният тротоар срещу новия паркинг на ул. “Преслав” в отсечката от ул. “Съединение” до бул. “Мадара” също ще бъде ремонтиран. Най-напред ще започне изграждането на нов бордюр, ще бъдат отстранени старите и изпочупени плочки, а новият тротоар ще бъде от асфалт. Предстои и цялостно преасфалтиране на пътното платно в тази част на улицата.
В началото на следващата седмица ще започнат подготовката и преасфалтирането на ул. “Хан Аспарух” в участъка от бул. “Плиска” до ул. “Цар Иван Александър”. Цялостно обновяване на асфалтовата настилка ще бъде извършено на ул. “Войвода”.
Гражданите ще бъдат своевременно информирани за адресите, където по предварително изготвен график на следващ етап ще продължат строително-ремонтните работи по улиците в Шумен.
Фирмата “Автомагистрали – Черно море”, АД е изпълнител на текущия ремонт на уличната мрежа в общината. Договорът е подписан в края на миналата година и е на стойност 1 110 000 лева с ДДС.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗакриха кучешкия приют във Велики Преслав, местят животните в Шумен
Следваща статияУниформени спипаха и иззеха контрабанден тютюн и саморъчно свити цигари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here