дом Общество Увеличават паркоместата във Велики Преслав

Увеличават паркоместата във Велики Преслав

0
ДЯЛ
Pixabay.com/Илюстративна

След започналия планов ремонт на главната улица във Велики Преслав „Борис Спиров“ значително ще бъдат увеличени паркоместата, което ще улесни шофьорите. В някои от участъците ще се стеснят тротоарите за сметка на улесненията, съобщиха от Общината.
Реализацията на проекта е финансирана изцяло от общинския бюджет, уточниха съветници. Приблизителната сума e 162 000 лева – достатъчни, подобренията да станат факт през лятото, според местните парламентаристи. Те са изключително доволни от начинанието.
По тяхна информация ще бъде намален и тротоарът пред голям супермаркет с цел изграждане на локално платно за паркиране на автомобили.
Ще бъде преместена и местостоянката за таксита, които спират буквално на уличното платно, без да си дават сметка, че затрудняват движението и създават условия за пътни инциденти.

Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИфтар събра над хиляда души в Никола Козлево
Следваща статияКърлежите започнаха да „атакуват“: Вижте как да се предпазите