дом Общество Търси се: Анти-СПИН кампанията на РЗИ има нужда от мото

Търси се: Анти-СПИН кампанията на РЗИ има нужда от мото

0
ДЯЛ

Регионална здравна инспекция – Шумен  съвместно с Общински здравен център гр. Шумен организира конкурс за изготвяне на мото за кампанията свързана с 1 Декември – Световен ден за борба с ХИВ/СПИН.
Мотото, което спечели първо място ще се използва за целогодишната информационна кампания през 2018 година с акцент върху превенцията, образованието и информираността за ХИВ/СПИН на територията на област Шумен.
Оценяването на проектите ще се извърши от жури. Резултатите ще бъдат обявени до 12 януари 2018 година на сайта на Регионална здравна инспекция – Шумен.
Изискване към мотото, ако е придружено със снимка, графика или друго е да бъде цветно и във формат А4.
В конкурса могат да вземат участие всички ученици от 8 до 12 клас от община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Практикер“ отваря врати в Шумен! Невероятни оферти в деня на откриването
Следваща статияСкалария, Телескоп и „речно чудовище” заплуваха в „шуменски води“ (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here