дом Общество Тържествено заседание на Общински съвет-Шумен

Тържествено заседание на Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Нека да почувстваме енергията на този ден. Сега е наш ред да изграждаме и развиваме града, в който сме родени и работим. Да докажем, че сме единни, искрени и човечни. Това каза в приветствието си председателят на Общински съвет-Шумен Ася Аспарухова по време на тържественото заседание по повод 11 май. В Зала „Проф. Венета Вичева” присъстваха народни представители, почетни граждани на Шумен, гости. Заседанието започна с химните на България, Европейския съюз и Шумен.
„Денят на Шумен е повод да си припомним славните страници от нашата история. Да отдадем почит и заслужено уважение към личностите, оставили следа след себе си“, каза в своето обръщение кметът Любомир Христов. Той призова общинските съветници заедно да оставят на шуменци една добре свършена работа. Да се потърсят възможните решения, да не се проиграва шанса да бъдат запомнени с добро. „Да покажем, че волята за решаване на общите проблеми е по-силна от егото ни, че Шумен е по-важен от дребните боричкания и интереси”, каза още кметът Христов.
Денят на Шумен беше честитен от народния представител Димо Георгиев, който припомни, че Шумен е носител на голяма историческа традиция, която продължава и днес. Приветствия поднесоха общински съветници.
Последва традиционната церемония по връчване на „Наградата на Шумен” за изкуство и култура.

Снимка: 24shumen.com

Тържественото заседание на Общинския съвет завърши с обща снимка на всички насители на „Наградата на Шумен” с кметския екип.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС церемония по издигане на знамената започна Денят на Шумен
Следваща статияГоряха храсти до стадиона на Белокопитово и къща във Върбица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here