дом Общество Труп на пътя в Шумен! Мъж прегази съпругата си (обновена)

Труп на пътя в Шумен! Мъж прегази съпругата си (обновена)

0
ДЯЛ

Възрастна жена от Шумен загина при нелеп инцидент. 76-годишен мъж е прегазил жена си при маневра на заден ход, предаде репортер на 24shumen.com от мястото на инцидента. Трагедията се е разиграла на бул.“Симеон Велики“- в района до църквата, около 16.20 часа в областния град.
На мястото в момента работят екипи на Пътна полиция.
От полицията потвърдиха за инцидента. Ето какво се казва в официалното съобщение от ОД на МВР Шумен:
69-годишна жена е загинала след инцидент в Шумен. Малко след 16 часа днес, водач зад волана на товарен автомобил Рено „Канго“ с шуменска регистрация при опит да паркира на тротоар пред блок на бул.“Симеон Велики“ се ударил в жилищен блок. Продължил движението си, по време на което ударил 69-годишната си съпруга. Жената починала на място. 76-годишният Т.Т. се спрял в дърво, до което имало детска люлка. Произшествието е извън пътното платно.
Водачът е тестван за алкохол. Наличие не е установено. Правоспособен е.
Продължава работата по изясняване на причините довели до инцидента.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Кюлевча слънце грее, скари димят, жива бира се лее (снимки)
Следваща статияБаскетболистите ни излизат на терена срещу отбора на Икономическия институт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here