дом Общество Тройната експертиза на бюлетини от 97 секции в община Шумен започва утре

Тройната експертиза на бюлетини от 97 секции в община Шумен започва утре

0
ДЯЛ

Тройната съдебна експертиза на бюлетини от 97 избирателни секции в община Шумен започва утре. Това съобщи за 24shumen.com областният лидер на местната структура на НФСБ Наталия Стефанова.
Огледът на бюлетините бе разпореден от Административния съд след жалба на НФСБ и партия „Воля“, които оспориха резултатите от местните избори за съветници в община Шумен.
Проверката на броя на действителните и недействителните бюлетини ще извършат три вещи лица в зала 304 на Община Шумен. Огледът трябва да приключи до 22 ноември. За същата дата е насрочено и следващото заседание по делото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПосадиха 500 дръвчета за 110 години Съюз на лесовъдите в Шумен
Следваща статияД-р Нигяр Джафер: При „устойчив бюджет 2020“ българският пациент остава най-доплащаният в ЕС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here