дом Здраве Три деца са сред заразените с COVID-19 в Шуменско

Три деца са сред заразените с COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ

415 жители на област Шумен са дали положителен резултат от тест за COVID-19 през изминалата седмица. Това сочат данните от Единния информационен портал, обобщени в РЗИ-Шумен.
Сред заразените са три деца. Едното момиченце е на годинка от село Златар, момиченце на две години от Шумен и момченце на четири години от село Хитрино. Най-възрастният, установен с вирусната инфекция, е мъж на 95 години от община Шумен.
Най-много новозаразени са регистрирани в понеделник 5 април – 120 души, а
най-малко в неделя, 11 април – един.
223 от новозаразените са жители на Шумен, останалите на други населени места от областта.
Под карантина в област Шумен са 1 405 души. На домашно лечение са 1 012 души, излекуваните са 6 992, починалите – 462. Общо диагностицирани от началото на пандемията за областта 8 785.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново зелен коридор за ваксиниране в Шумен с „Модерна“
Следваща статияКъща горя в Ивански, късо съединение подпали кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here