дом Криминале Трима здраво почерпени водачи осъмнаха в ареста

Трима здраво почерпени водачи осъмнаха в ареста

0
ДЯЛ

Задържаха шофьор, седнал зад волана с 2.41 промила алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В петък, малко преди 15.00 часа полицейски екип от РУ- Каолиново спрял за проверка в село Браничево водач на „Ситроен“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от местен 48-годишен жител. Той бил във видимо нетрезво състояние.
Тестът с дрегер отчел 2,41 промила алкохол в издишания въздух. Съпроводен бил до Центъра за спешна медицинска помощ в Каолиново, където водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.
По случая е образувано бързо полицейско производство.
Бързо производство е образувано и срещу шуменец подкарал „Сеан Леон“ с 1.79 промила алкохол.
Около 01.25 часа на 11 октомври за проверка на бул. Велики Преслав“ срещу Сити център в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Сеат Леон“ с гръцки регистрационни табели. Зад волана бил 41-годишен мъж от село Имренчево. Изпробван е с техническо средство за шофиране след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,79 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По случая е образувано бързо производство.
Още един водач е установен да шофира след употреба на алкохол в село Звегор. На 9 октомври около 17.00 часа полицейски служители на Участък Хитрино спрели за проверка в село Звегор водач на лек автомобил Сеат „Кордоба“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 55-годишен местен жител. Лъхал на алкохол. Тестван бил с дрегер. Отчетени били 1,40 промила алкохол в издишания от водача въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване. Образувано е бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха злато от апартамент в Шумен
Следваща статияДама зад волана с фалшиво удостоверение за годишен преглед, друг – без книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here