дом Общество Трети търг за луксозното возило на бившия кмет на Никола Козлево

Трети търг за луксозното возило на бившия кмет на Никола Козлево

0
ДЯЛ

На последната сесия на Общинския съвет в Никола Козлево беше разгледана докладната на кмета Ешреф Реджеб за провеждане на пореден търг за продажбата на лек автомобил „Мерцедес“ Е 200 Компресор. Луксозното возило бе закупено и управлявано от предшественика му Турхан Каракаш.
Вече бяха проведени два неуспешни публични търга с явно наддаване. Участници не се явиха. Поради липса на интерес се налага провеждане на нов, трети търг, е записано в докладната до Общинския съвет.
По закон кметът на общината след решение на общинските съветници може да намали първоначалната тръжна цена до 15%. Предложената нова тръжна цена е 8 032,50 лв.
„Мерцедес“-ът на бившия кмет Каракаш бе закупен за 50 000 лв. по време на неговия мандат. Скъпата кола предизвика скандал сред местните.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРодители се обявяват срещу държавата, шуменци ще подкрепят протеста
Следваща статия“Млад огнеборец”: Ученици влизат в ролята на пожарникари