дом Здраве Третиране срещу кърлежи ще се проведе в община Каспичан

Третиране срещу кърлежи ще се проведе в община Каспичан

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Третиране срещу кърлежи на детски площадки и зелени площи на територията на населените места от община Каспичан ще се проведе днес и утре.
Дезакаризацията на площите в гр. Каспичан ще се състои до 10.00 днес.
Графикът за утре предвижда третирането да се извърши в следните часове: с. Златна Нива – 6.00-6.30 ч., с. Върбяне – 7.00-7.30 ч., гр. Плиска – 8.00-8.30 ч., с. Каспичан – 9.00-9.30 ч., с. Могила – 9.30-10.00 ч., квартал Калугерица – 6.00-6.30 ч., с. Кюлевча – 7.00-7.30 ч., с. Марково – 8.30-9.00 ч., с. Косово – 9.00-9.30 ч. В селата освен терените около кметствата ще се обработят и площите на всички детски градини, както и на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в с. Кюлевча. Посочените часове са приблизителни.
При неблагоприятни метеорологични условия обработката ще се извърши на 22 юли в гр. Каспичан и на 23 юли в останалите населени места.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромяна в движението по ул. „Цар Иван Александър” в Шумен
Следваща статияПразнична служба и курбан за Илинден в църквата в Кюлевча

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here