дом Общество Тони Стораро ще става дядо, детето ще носи името му

Тони Стораро ще става дядо, детето ще носи името му

1
ДЯЛ

Фики Стораро и законната му половинка Гюлджан чакат бебе. Това съобщиха щастливите младоженци, като уточниха, че детето ще е от мъжки пол. Наследникът на известната фамилия се очаква да се появи на бял свят през месец март догодина.
Особено горд и нетърпелив бил дядото – роденият в Шумен поп фолк певец Тони Стораро, наричан още от феновете му „българският Василис Карас“. По стара традиция в семейството, първата рожба на Фики ще носи името на дядо си – Тунчер.
Седмица след сватбата младоженците Фики и Гюлджан успяха да отворят всички подаръци, които са на стойност над половин милион. Най-щедър е бил Тони Стораро, той е осигурил на младоженците кола и апартамент, пише пък в. „Телеграф“.
Неговите сватове не са останали по-назад и буквално са позлатили младоженците. Наред с пръстена с диаманти, който Фики подари на жена си в сватбения ден, и двете баба и двамата дядовци са ги дарили с най-различни накити. Тези на булката дори са й приписали своя „Ягуар“, но условието е да го ползват, когато са им на гости в Белгия. Един от приятелите на жениха го е изненадал с картина. Подаръкът от кумовете Галена и Галин се оказа романтично пътуване до Париж, а не 20 бона в плик, както носеха слуховете. Митко Панера е бил в Гърция и не е могъл да присъства, но по шефа на Телевизия Планета Хари Янакиев е пратил специален подарък. Повечето от колегите на Фики, които бяха на сватбата на Фики, са подарили на младоженците пликове с пари.
Снимка: Интернет
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДимитров ден е, честит празник на имениците!
Следваща статияГурбетчиите се връщали в България!? `Айде бе, а къде са се скрили тогава?

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here