дом Общество Тийнейджър е в болница с фрактури след сблъсък между автобус и „Мерцедес“...

Тийнейджър е в болница с фрактури след сблъсък между автобус и „Мерцедес“ (снимки)

0
ДЯЛ

Около 00.30 часа на 8 декември, на кръстовище образувано от бул.“Симеон Велики“ и ул.“Станционна“ в Шумен е възникнал пътен инцидент. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Шумен. Водач на автобус „Сетра“ със софийска регистрация се движил в посока от Тракийски квартал в посока към автогарата в Шумен. При маневра ляв завой в посока към „Станционна“ бил ударен от движещия се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес“ с френски регистрационни номера.

След удара в МБАЛ- Шумен е откаран водачът на „Мерцедес“-а 20-годишен жител на село Дибич и пътникът – 19-годишен от Шумен. След преглед станало ясно, че 19-годишният шуменец е с фрактура на лявата предмишница и счупена челюст. Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Пътниците в автобуса и водачът са невредими. Водачът на автобуса, 57-годишен мъж от Варна е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На водача на „Мерцедес“-а е взета кръвна проба за анализ. Двамата са правоспособни. Образувано е досъдебно производство.
Катастрофата е на същото място където стана сблъсъкът между два лека автомобила – на бул. „Симеон Велики“, само че на другото платно. По данни на водача на автобуса, като е предприел завиване към автогарата не е видял автомобил. Предполага се, че водачът на „Мерцедес“- а се е движил със много висока скорост.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКамион се обърна край Веселиново, затварят временно пътя за Бургас
Следваща статияМустафа Карадайъ в Шумен: След 30 години демокрация все още има проблеми с изучаването на турски език

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here