дом Криминале Темата +: Намереният мъртъв Мехмед Шакир често напускал дома си

Темата +: Намереният мъртъв Мехмед Шакир често напускал дома си

0
ДЯЛ

Намереното в понеделник сутринта тяло до жп релсите край Хан Крум е на 89-годишния Мехмед Шакир от село Троица. Това потвърди пред 24shumen.com говорителят на ОД на МВР – Шумен Ася Йорданова.
Както вече писахме, вчера към 8.00 часа в полицията е получен сигнал, че на междугарието село Хан Крум – Търговище е забелязан мъж, който лежи до релсите. Към мястото на инцидента е насочен полицейски екип. Установено било, че 89-годишният жител на село Троица е починал.
Възрастният мъж многократно е напускал дома си и тръгвал да търси свои роднини в близко село. Той бе обявен за издирване на 3 септември т.г., но няколко дни по-късно намерен в добро здраве в пчелина на село Осмар.
През последната седмица Мехмед отново е напуснал дома си, но този път близките му го издирвали сами, без да сигнализират в полицията. По думите на хората от Троица, въпреки възрастта си, мъжът е бил много енергичен, жизнен и непрекъснато обикалял района, който познавал отлично, тъй като дълги години е работил като овчар.
В понеделник сутринта сигналът е бил подаден за паднал човек край релсите. Когато полицейски екип отишъл на мястото, се оказало, че мъжът е мъртъв и има контузна рана от едната страна на главата му. Тепърва ще се изясняват причините за смъртта на 89-годишния Мехмед, но не е изключено да е бил ударен от дрезина, която е минавала да проверява релсите. Машинистът е потвърдил, че не е видял човек докато е в едната посока, но на връщане вече го е забелязал да лежи до релсите.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа любителите на футбола: Еfbet данни за Висшата лига на Англия
Следваща статияОставиха зад решетки варненски автокрадец, „шетал“ и в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here