дом Криминале Тежко дежурство: Огнеборци гасиха селскостопанска постройка, котелно помещение и трафопост

Тежко дежурство: Огнеборци гасиха селскостопанска постройка, котелно помещение и трафопост

0
ДЯЛ

На 2 септември в 21:01 часа било получени съобщение за пожар в селскостопанска постройка на ул.“Шипка“ в село Габрица. На място бил пратен противопожарен екип, който погасил пламъците с помощта на 2 тона вода. Унищожени са 10 кв.м покривна конструкция, около 1 декар окосен фураж. Спасена е къщата на 69-годишния С.М., както и около 5 декара окосено и небалирано сено. Причина за пожара- небрежност при боравене с открит огън.
Погасен е пожар в сухи треви в село Памукчии, който е без материални загуби и пожар в сухи треви без щети в село Загориче.
Пожарникари са гасили и трафопост на ул.“Столетов“ в кв.“Боймир“ в Каолиново. Изяснено било, че е възникнало късо съединение след техническа неизправност, изгорели са два преобразователя на енергия. Пламъците били погасени. Трафопостът е спасен от изгаряне.
Екип е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал лек автомобил между село Веселиново и гр. Смядово. В 11:54 часа бил получен сигнал за пътен инцидент с лек автомобил Фолксваген „Пасат“ с бургаска регистрация, който бил с газова уредба. На място бил насочен екип, който обезопасил газовата уредба на катастрофиралия автомобил и съдействал при вдигането му за оказване на пътна помощ.
В 15:23 часа на 3 септември бил получен сигнал за пожар в котелно помещение в Дом за възрастни хора по пътя за Лозево. Пожарът е причинен по непредпазливост, погасен е с помощта на 200 л. вода и не са допуснати материални загуби.
Вчера противопожарен екип от Нови пазар е погасил пожар в отпадъци по пътя за Плиска. Сигналът бил получен в 20:15 часа. Пламъците са погасени с 300л. вода и не е допуснато разпространението им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари спасиха от изгаряне къща в село Златар
Следваща статияСемеен скандал вдигна на крак съседи и полиция

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here