дом Култура Талантливата Виктория от Шумен с първо място на песенен конкурс в Токио

Талантливата Виктория от Шумен с първо място на песенен конкурс в Токио

0
ДЯЛ
Снимка: Невена Пощарова

Първо място в международен конкурс за песен в Токио, Япония извоюва осемгодишната Виктория Пощарова от Шумен. За успеха на талантливото дете съобщи неговата майка Невена Пощарова.
За първи път малката Вики участва в конкурс зад граница. Поради пандемичната обстановка надпреварата се провела онлайн. Журито оценявало заснети от участниците клипове.
В престижното международно състезание Вики се представила със саундтрака от игралния филм „Аладин“. Малката певица подготвила сложната песен под ръководството на музикалния педагог Жарина Танева. Вики не знаела английски език, но положила усилия и в продължение на три месеца работила упорито. Усилията й били възнаградени и вчера семейството на Виктория получило радостната новина, че тя е спечелила първо място във възрастовата група от 7 до 9 години в категория „Поп музика“.
В онлайн конкурса в Токио са участвали и други деца от България.
Виктория Пощарова е възпитаничка на СУ „Панайот Волов“ в Шумен. С пеене се занимава от тригодишна. Първото признание за талантливото момиченце идва, когато е едва на 4 години. Тогава за първи път участва в конкурс и печели първо място. Днес вече Вики има богата колекция от престижни награди от международни, републикански и регионални конкурси. Отличия Виктория печели за свои рисунки и снимки. Талантливото дете се занимава още с изобразително изкуство и фотография, но все пак пеенето и музиката надделяват за момента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри присъди за смъртта на скиора от Шумен Данаил Кънев
Следваща статияНиската зона на „Дивдядово” и две новопазарски села са без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here