дом Общество С 400 000 лева ремонтираха улици в Цани Гинчево и Вълнари

С 400 000 лева ремонтираха улици в Цани Гинчево и Вълнари

0
ДЯЛ

С 400 000 лева от местната хазна Община Никола Козлево ремонтира улици в селата Цани Гинчево и Вълнари.
Изцяло асфалтирана е улица „Добруджа“ в Цани Гинчево.
Направени са нови тротоари и бордюри. На места са изградени и подпорни стени. Общата стойност на ремонтните дейности е 195 000 лева.
„От 30-40 години това е първата асфалтирана улици в селото. Обновяването на инфраструктурата е необходимо, защото тук живеят близо 450 души“, заяви при огледа на ремонта Ешреф Реджеб – кмет на община Никола Козлево.

По време на инспекцията Ешреф Реджеб се срещна с жители на селото, които изразиха задоволство от новата придобивка и добре свършената работа.
Близо 200 000 лева вложи общинската управа и за ремонта на главната улица „Христо Ботев“ в село Вълнари. На отсечката с дължина 800 метра е положена нова асфалтова настилка. На улица „Христо Ботев“ се намират училището и детската градина на селото.

„За нас е важно тази улица да бъде в добро състояние, тъй като децата са бъдещето на общината и трябва да имат добри условия, както в детската градина и училище, така и извън тях”, каза кметът Ешреф Реджеб при огледа на свършеното.
Снимки: Община Никола Козлево
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце и облаци ще се редуват днес
Следваща статия24 часа на пътя: 2 ПТП, 41 акта и 73 глоби с фиш

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here