дом Политика С хиляден митинг-концерт ДПС закри предизборната си кампания в Нови пазар

С хиляден митинг-концерт ДПС закри предизборната си кампания в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Хиляди членове и симпатизанти на ДПС се стекоха тази вечер на стадиона в Нови пазар и бяха част от митинга-концерт, с който ДПС-Шумен закри предизборната си кампания в областта.
На сцената с овации и скандирания „ДПС!“ – бе посрещнат лидерът на политическата сила и водач на листата в 30-ти Многомандатен избирателен район-Шумен Мустафа Карадайъ.

Снимка: 24shumen.com

„През април в област Шумен постигнахме добри резултати. Сега обаче ще се представим отлично. Пролетта дадохме само старта на рестарта на държавността“, заяви пред присъстващите Мустафа Какадайъ и подчерта, че след 12 години управление на ГЕРБ има криза на държавността и демокрацията, 20 милиарда лева дълг, а над 500 000 българи са напуснали държавата. „ГЕРБ доведоха до срастване на партията с властта. Това е срещу, което през 1989 година ние протестирахме и дадохме жертви за демокрацията в България. 30 години ДПС е гарант на стабилността и сигурността в държавата. Отстранихме вредния за страната политически модел. Днес много хора протягат ръце към властта, но те не носят промяна, а подмяна. В неделя гласувайте за нормалността и държавността“, призова Мустафа Кададайъ и бе категоричен, че ДПС е против държавните институции да се превръщат в бухалка на властта срещу бизнеса. „Те трябва да са в услуга на гражданите. Това е нормалността в политиката. Има ли инвестиции, има работни места, високи доходи и висок стандарт“, заяви Мустафа Карадайъ и отново очерта основните приоритети на ДПС – зелена икономика, високи технологии, активно гражданско общество. Той припомни, че от 7 години ДПС има програма за ускорено икономическо развитие на страната. „От 2020 година приоритетите на ДПС станаха водещи и за Европейския съюз. Ето това е Движението за права и свободи. Но има и друго много важно на политическия терен у нас – има партии, които градят своята идиология на принципа на омразата и разделението. Основната философия на ДПС е заедността. Да помагаме на различността да отстоява правата си. Единство в многообразието е мотото на Европейския съюз. Това е и нашето мото. С бюлетина номер 7 гласувайте в неделя за достойно бъдеще, за рестарт на държавата и ускорено икономическо развитие“, призова Мустафа Карадайъ.
Преди речта на лидера на Движението и водач на листата в Шуменско Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС-Шумен Айсел Руфад представи на сцената кандидатите за депутати.

Снимка: 24shumen.com

Вторият в листата Хамид Хамид се обърна към присъстващите с думите: “Нашият отбор може и знае как. Нека в неделя с бюлетина номер 7 гласуваме за бъдещето на децата си, за изграждането на държавата си. Това може да го направи този отбор на ДПС. На тези избори гласувайте за свободата, достойнството и победата“, категоричен бе Хамид Хамид.
Трети на сцената се качи Кадир Насуфов, последван от Кадир Хасан и петия Танер Исмаил. След тях пред хилядното множество застанаха Севгин Хълми, Христо Кюркчиев, Сунай Садък, Юсеин Юсеин, Мукадес Шакир, Севдисен Неджиб и Селятин Мехмед.
Кандидатът за депутат Юсеин Юсеин призова членовете и симпатизантите на ДПС да гласуват за високи доходи, модерно здравеопазване и качествено образование.
„В седмия месец на годината, в седмия ден на седмицата, гласувайте с бюлетина номер 7“, лаконичен бе Сунай Садък.
„Шумен и България имат нужда от нас. В неделя гласувайте с бюлетина номер 7 за по-добро бъдеще. Убедена съм, че всички жадувате да видите ДПС в управлението на държавата“, заяви в емоционалното си обръщение към хората областният председател на ДПС Айсел Руфад.
След тежката предизборна кампания ДПС подари на членовете и симпатизантите си атрактивен концерт.

Снимка: 24shumen.com

Събитието бе открито с изпълнения на Мария Накова и Дамян Попов.
Те представиха пред публиката си популярни български, турски и гръцки хитове.

Снимка: 24shumen.com

Изненада за присъстващите бе певецът от Турция Сервет, който отправи персонални поздрави към Мустафа Карадайъ, Хамид Хамид и Айсел Руфад. Гвоздеят на програмата бе известната звезда на турската популярна музика Гюлбен Ерген, която наелектризира хилядите на стадиона. Събитието завърши с пищни фойерверки.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДежурни звена в прокуратурата за сигнали за нарушения на изборите
Следваща статия61 новозаразени с COVID-19, в Шумен – само 1 случай

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here