дом Политика С уникален флашмоб МДПС Шумен изпрати послание до Брюксел

С уникален флашмоб МДПС Шумен изпрати послание до Брюксел

0
ДЯЛ

Под звуците на популярна сред меломаните в цял свят песен танцьори-професионалисти и младежи от ДПС издигнаха мотото на предизборната кампания на ДПС „Ние залагаме на младите“.

Танцът бе подготвен от шуменски хореограф и заслужи аплодисментите на многобройната публика.
Флашмобът бе изпълнен на импровизирана сцена пред Драматичен театър „Васил Друмев“ в продължение на три минути.

Присъстваха депутатите д-р Нигяр Джафер, зам.-председател на Народното събрание, Хамид Хамид, областният председател на ДПС Шумен Айсел Руфад.
Шоуто уважиха и младежките структури на ДПС от общините Никола Козлево и Нови пазар.
„Именно с това шоу ние даваме трибуна на младежите, които имат бъдеще в България. Затова го правим в центъра на Шумен. Чрез евродепутата Илхан Кючюк изпращаме посланието до Брюксел“, заяви областният председател на МДПС Шумен Сали Бейхан.
Атракцията ни иска да покаже, че младите хора имат идеи. И енергията да ги реализират, обясни Севгин Хълми от екипа на евродепутата.
Той остана доволен от перфектно изпълнения танц. Идеята била на младежката организация на ДПС Шумен и Информационния център на евродепутата.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоворим по-евтино в рамките на Европейския съюз от 15 май
Следваща статияОблачно с валежи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here