дом Общество С ритуал по полагане на венци в Нови пазар ще почетат паметта...

С ритуал по полагане на венци в Нови пазар ще почетат паметта на Левски

0
ДЯЛ
Снимка: 60city.net

С ритуал по полагане на венци и цветя в Нови пазар ще почетат паметта на Васил Левски. Възпоменателната церемония, по повод 148 години от гибелта на Апостола на свободата, ще се състои на 19 февруари, петък, от 18.00 часа в СУ „Васил Левски”. Организатор на събитието е Община Нови пазар, съобщи 60city.net.
На церемонията ще присъстват кметът на града Георги Георгиев, заместник-кметове, представители на общинската администрация, общински съветници, политически, просветни, спортни и обществени дейци.
Ритуалът ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.
От общинската администрация призовават гражданите, които ще се включат във възпоменанието, да спазват физическа дистанция и да носят предпазни маски, независимо, че събитието ще се проведе на открито.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛауреатите Виктория Василенко и Сергей Редкин с концерт в Шумен
Следваща статияОгнеборци спасиха 5 кученца от дъното на сух кладенец в Черноглавци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here