дом Общество С пълна пара: Санирането продължава

С пълна пара: Санирането продължава

3
ДЯЛ

Стартира санирането на многофамилната сграда на ул.“Одрин“№14 в кв. „Тракия“. Прогнозната стойност за ремонтните дейности е 859 584 лева без ДДС.
Пред репортер на 24shumen.com, строителите обясниха, че към този момент се смъкват терасните ограждения по етажите на блока и се подготвят за монтиране на топлоизолацията. Жители на блока не скриха вълнението от предстоящите обновления.
„Очаквамe с нетърпение още тази зима да усетим разликата“, споделят живущи в блока.
С пълна пара тече обновяването и на ул.“Никола Вапцаров“№6 , която се намира в съседство и е почти преполовена.
Ремонтните дейности ще включват конструиране и основен ремонт, обновяване на общите части – ремонт на покрив, фасада, освежаване на стълбищна клетка и др., подмяна на дограма, топлинно изолиране на външни стени, покриви, подове и др., ремонт и подмяна на електрическата инсталация и преминаване към енергоспестяващо осветление и други.
Снимка 1: Санирания блок на ул. „Никола Вапцаров“№61
Снимка 2: Старт на санирането на ул. „Одрин“№14
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРеформи в ШУ: Освободиха двама заместник-ректори
Следваща статияШуменци честват 180 години от рождението на Апостола

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here