дом Общество С безлихвен заем Община Велики Преслав ще ремонтира улици

С безлихвен заем Община Велики Преслав ще ремонтира улици

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав да ползва безлихвен заем в размер на 849 000 лв. от централния бюджет по проект „Реконструкция и модернизация на улици в града”, предлага кметът инж. Янко Йорданов. Докладната ще бъде разгледана и обсъдена на предстоящата сесия на ОбС следващата седмица.
За реализацията на проекта от Държавен фонд „Земеделие” ще бъде отпусната безвъзмездна финансова помощ, като разходите бъдат отчетени и одобрени.
Общината отговаря на обявените изисквания за кандидатстване за въпросния кредит по Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., е посочено в документа.
С оглед отчитането на проекта и осигуряването на средства за окончателните плащания за изпълнените дейности и на основание чл. 13 и чл. 16 от Закона за общински дълг е необходимо Общински съвет Велики Преслав да одобри поемането на общинския дълг и да даде съгласие за отпускане на временен безлихвен заем от бюджета на Общината с цел извършване на окончателното плащане на разходите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Задържаха двама мъже за притежание на наркотици и пране на пари
Следваща статияОбщина Нови пазар обяви конкурс за директор на Дневния център за деца с увреждания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here