дом Политика Създадоха временна анкетна комисия за „Росенец“

Създадоха временна анкетна комисия за „Росенец“

0
ДЯЛ

Депутатите създадоха Временна анкетна комисия за „Росенец“. За нея гласуваха 193 от присъстващите в залата народни представители. Един бе „против“, а 12 се въздържаха.
Калоян Янков от „Демократична България“ бе избран за председател на комисията, а зам.-председател е Светослав Колев от „Изправи се БГ!Ние идваме!“.
Три месеца е срокът на действие на комисията. Тя трябва да установи има ли нарушения при изграждането и експлоатирането на обекти в лесопарк „Росенец“, отговорността на компетентните органи, които е трябвало да премахнат незаконните постройки, както и да им се потърси отговорност. Комисията ще проучи също действията на НСО на 7 юли миналата година по време на протестите.
Комисията за „Росенец“ бе създадена по предложение на Христо Иванов от „Демократична България“. Преди да бъде гласувана в зала се разгоряха ожесточени спорове. От ДПС предложиха комисията да разследва и за местността „Буджака“ край Созопол, където според ДПС Иво Прокопиев е нанесъл щети на природата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът започва консултации с парламентарните групи
Следваща статияОбщината: Възстановяването на Белодробната болница в Шумен не е рационално

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here