дом Общество Събират дарения за учителката, чиято къща изгоря при пожар в Никола Козлево

Събират дарения за учителката, чиято къща изгоря при пожар в Никола Козлево

0
ДЯЛ

Над 4 хиляди лева дарения били събрани в магазини и сладкарници в няколко села на община Никола Козлево и общинския център като подкрепа в бедствената ситуация, в която е изпаднало семейството на учителката Ивелина Христова. Къщата на семейството бе унищожено при пожар преди дни в Никола Козлево.
По инициатива на кмета на село Вълнари Ахмед Ахмед, секретарят на кметството ходел от къща на къща, за да събира средства в помощ на пострадалите хора.
Финансова помощ за пострадалото семейство не е била гласувана на вчерашното заседание на Общинския съвет в Никола Козлево. Причината – все още няма внесена докладна за оказване на помощ. А и собствеността на изгорелия дом не била изяснена. Освен Христова претенции имали и други роднини. И така процедурата се усложнявала.
„Но ще помогнем, няма две мнения по този въпрос. Хора сме“, заяви още председателят на Общинския съвет Стефан Стефанов пред 24shumen.com.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБум на варицела в Друмево, броят на заболелите от ОРЗ и грип намалява
Следваща статияОгнеборци гасиха пламнали треви, спасиха сграда в Ловец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here