дом Общество СУ „Св. Паисий Хилендарски“ във Върбица празнува 160-годишен юбилей

СУ „Св. Паисий Хилендарски“ във Върбица празнува 160-годишен юбилей

0
ДЯЛ

СУ „Св. Паисий Хилендарски” във Върбица чества 160 години от основаването си. Въпреки условията на строги предпазни мерки и ограничен кръг от хора, юбилеят получи своята достойна почит от директор, преподаватели, общинско присъствие и общественици. Колективът на учебното заведение бе поздравен от кмета на община Върбица инж. Мердин Байрям.

“С дълбоко уважение към отговорния труд на всички учители и административен персонал приемете моите поздравления по повод 160 години от основаването на СУ “Св.Паисий Хилендарски”! Нека дръзновението и упоритостта с които всеки ден поддържате огъня на знанието, да съпровождат всички Ваши начинания! Бъдете все така отдадени на своята мисия, съхранявайте традицията, и надграждайте образователните практики утвърдени през годините. Желая Ви да бъдете здрави, заредени с оптимизъм и желания за нови знания!”, се посочва в поздравителния адрес.
В чест на юбилея, по решение на общинския кмет инж. Мердин Байрям, училището получи и подаръци – стенопис “Върбица през вековете”, дело на шуменския художник и почетен гражданин на Върбица  доц.Валентин Кулев и картина на същия автор, изобразяваща старата сграда и нюансите край нея в миналото, съпроводена от кошница с красиви цветя.

Снимки: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗам.-кметът д-р Светлана Маркова ще помага в COVID отделенията на МБАЛ
Следваща статияС 6 месеца да се удължи валидността на личните документи, решиха на първо четене депутатите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here