дом Общество Ст. комисар Ялчън Расим отличи 43 служители за професионалния празник на българската...

Ст. комисар Ялчън Расим отличи 43 служители за професионалния празник на българската полиция

0
ДЯЛ

Във връзка с професионалния празник на полицията-8 ноември, със заповед на директора на ОД на МВР в Шумен ст.комисар Ялчън Расим са наградени 43 служители от дирекцията. 40 от униформените са отличени с писмени похвали за постигнати високи резултати в пряката им работа.
Ст.комисар Ялчън Расим пожела на служителите на МВР от цялата област здраве, в професионален план – много силен дух и много успехи. Той отчете, че полицията в Шумен може да се похвали с добри резултати и устойчивост на регистрираните престъпления и ръст на разкриваемостта на престъпленията, като в момента тя е над 50%.
Както вече писахме, техники за самоотбрана, тактически действия- пускане на рапел, задържане на особено опасно лице, задържане с помощта на следово куче показаха във вчерашния ден специализираните полицейски сили към ОД на МВР в Шумен и така отбелязаха професионалния си празник.
Ст.комисар Ялчън Расим припомни и за обявения конкурс за 21 бройки за полицаи „Охрана на обществен ред“ и служители в „Пътна полиция“, като документи се приемат до 22 ноември включително.
На снимката: Част от демонстрацията на полицаите по случай професионалния им празник
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-малките баскетболисти на Шумен записаха първата си победа
Следваща статияЗа ден изчерпаха часовете за безплатни прегледи за рак на гърдата, десетки жени недоволстват

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here