дом Общество Студенти се включиха в раздаването на храни за бедни

Студенти се включиха в раздаването на храни за бедни

0
ДЯЛ

Студенти от специалността „Социални дейности“ в Педагогическия факултет на Шуменския университет участват в раздаването на индивидуални пакети с хранителни продукти в изпълнение на Оперативната програма за храни и основно материално подпомагане. Заедно със служители и доброволци от БЧК-Шумен младите хора се включиха в кампанията, която ще продължи до 28 февруари. „Работят с много хъс и енергия, характеристики на всеки социален работник“, така служители оценяват оказваната помощ.
Право да получат продукти имат 10580 жители на област в Шумен, чиито имена фигурират в списъците на Агенцията за социално подпомагане.
Пакетите включват спагети, говеждо в собствен сос, леща, захар, гювеч, зелен фасул.
Продуктите се получават срещу документ за самоличност и подпис при спазване на всички изисквания на Регламента за защита на личните данни, уточниха от БЧК Шумен.
Снимка: shumenredcross.blogspot.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблаци и дъжд прогнозират за днес синоптиците
Следваща статияЗвънец в помощ на граждани с увреждания пред Централна поща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here