дом Общество Студенти и горски служители залесиха 2 декара с тополи в землището на...

Студенти и горски служители залесиха 2 декара с тополи в землището на „Дивдядово“

0
ДЯЛ

Проявите по повод Седмицата на гората в Шумен продължават. Два декара с топола залесиха служители на ДГС-Шумен и студенти от специалности „Екология“ и „Растителна защита“ с ръководител д-р Мария Касчиева. Акцията се проведе в землището на квартал „Мътница“, като след края на залесяването горските почистиха района на село Овчарово от битовите отпадъци разпилени в околността.
През следващата седмица, по молба на Дария Георгиева, в Приюта за животни в Шумен ще бъдат залесени 20 широколистни фиданки, за да може района да стане по-приветлив и върху огражденията с кученцата да бъде сенчесто през лятото.
Залесяване след 7 април ще има и в част от детските градини в квартал „Тракия“ в Шумен, съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Снимка: СИДП
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно ще бъде днес
Следваща статияТреньорът по щанги Иван Лечев е предложен за званието „Почетен гражданин на Шумен“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here