дом Общество Стрийт фитнес, танци, спортни турнири и изкачване на стъпалата на Паметника за...

Стрийт фитнес, танци, спортни турнири и изкачване на стъпалата на Паметника за Move Week`2019

0
ДЯЛ

За втора година Общински младежки съвет Шумен се включва в Европейската седмица на физическата активност и спорта – MOVE Week, която е част от кампанията NowWeMOVE на Международната асоциация за спорт и култура.
В рамките на Седмицата на движението (27.05-02.06.2019г.) ще бъдат проведени няколко спортни събития в Шумен.
За ден на стрийт фитнеса е определен 27 май. Събитието ще започне в 10.00 часа на
фитнес площадката до ВиК. Тренировката ще проведат младежи, които се занимават със стрийт фитнес. Те ще представят фрийстайл комбинации и базови упражнения, както и техники за сила и издръжливост.
На 29 май от 18.30 часа пред Паметника на свободата ще бъде денят за танци.
Тук ще се включат танцовите формации – „WOW“, Танцувалня и Emotion. Те ще представят богата танцова програма, както и работилница, в която ще могат да се включат всички любители на танцовото изкуство.
За 1 юни са предвидени спортните турнири по мини футбол и волейбол.
В 10.00 чака започва турнирът по мини футбол в СУ „Сава Доброплодни“, волейболната надпревара е от 16.00 часа в зала „Плиска“.
За участие в турнирите е необходимо предварително записване на тел. 088 706 3490 или чрез събитията на страницата на Общински младежки съвет Шумен.
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Шумен.
За 2 юни е предвидено спортно изкачване на стъпалата на Паметника. Стартът ще бъде даден в 10.00 часа.
Заключителното събитие за Move Week 2019 се организира съвместно с Велоклуб „Илчов баир“ и БиС – Благотворителност и Спорт (Варна). То ще включва спортно изкачване на стъпалата към Паметник „Създатели на българската държава“, а след това треньорите от БиС ще проведат ободряваща крос фит тренировка.
По време на турнира по футбол и изкачването на Паметника Филиал Шумен към МУ-Варна ще осигурят медицински лица, които ще се грижат за здравето на участниците.
Инициатор на събитията в Шумен, част от Move Week, е Общински младежки съвет Шумен с финансовата подкрепа на Община Шумен. Партньори са Велоклуб „Илчов баир“, БиС – Благотворителност и Спорт Варна и Филиал Шумен към МУ-Варна.
Вижте още подробности тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПострадали дървосекачи при катастрофа очакват справедлива присъда
Следваща статияОбсъдиха летния график за работа на детските градини в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here