дом Бизнес Стойността на биткойна с нов рекорд

Стойността на биткойна с нов рекорд

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

Цената на най-популярната криптовалута, биткойна, отбеляза нов рекорд и достигна до 56 399,99 долара, съобщи Ройтерс.
За последната седмица цената на биткойна се е увеличила с 14%, а за този месец – с почти 70%. Поскъпването на криптовалутата се подхранва от признаци, че тя разширява признанието си сред инвеститорите си и компании като Тесла, Мастъркард и Банк ъф Ню Йорк Мелън.
Пазарната капитализацията на Биткойн достигна до 1 трилион долара въпреки скептицизма на анализатори, които го определят като слаба застраховка срещу спад на цените на акциите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетки шуменци се наредиха за доброволна свободна ваксинация
Следваща статияВодата в Шумен остава мътна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here