дом Общество Старши комисар Ялчън Расим празнува 50-годишен юбилей

Старши комисар Ялчън Расим празнува 50-годишен юбилей

0
ДЯЛ

В работна обстановка директорът на Областната дирекция на МВР-Шумен старши комисар Ялчън Расим посрещна 50-годишния си юбилей. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.
Пожеланията от колектива на областната дирекция са за крепко здраве и успешни начинания в отговорната работа и изпълненото с предизвикателства ежедневие. „Благодаря ви, че сме заедно! Бъдете здрави, защото нищо не е по-важно от здравето“, каза старши комисар Расим.
„Длъжни сме да се справим и с това предизвикателство. Заедно можем да постигнем всичко. В Световния ден на здравето бих искал да отдадем дължимото уважение и почит към медиците и здравните работници, които днес отбелязват професионалния си празник, каза старши комисар Расим и допълни, че очаква момента, в който всички ще се върнем към нормалното си ежедневие. Дотогава обаче напомни, че да се спазват въведените ограничения, мерките за сигурност и заповедите на здравния министър“, добави още полицейският шеф.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Христов поздрави медиците за професионалния им празник
Следваща статияЧетвъртокласници от Шумен с послание към медиците в електронна книга

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here