дом Общество Старши комисар Ялчън Расим получи „Почетен знак на МВР“

Старши комисар Ялчън Расим получи „Почетен знак на МВР“

0
ДЯЛ

Със заповед на министъра на вътрешните работи директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим е награден с отличие „Почетен знак на МВР“ II степен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Високото отличие е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.
„Тази награда се дава със заповед на министър Младен Маринов за постигнати успехи в дейността на дирекцията. Считам, че се справяме с поставените задачи и че това е комплексна оценка за работата и труда на всички служители в ОДМВР- Шумен“, посочи ст. комисар Расим.
Във връзка с професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли, със заповед на ст. комисар Ялчън Расим са наградени 40 служители на ОДМВР-Шумен. Сред наградените са служители на Охранителна, Криминална, Пътна полиция, разследващи полицаи. С отличие „Колективна парична награда“ за постигнати високи резултати в работата си са наградени ст. инсп. Владимир Кайджиев, н-к на група „Противодействие на престъпленията против собствеността“, ст. инсп. Младен Борисов н-к група „Престъпления срещу личността“ към отдел Криминална полиция в ОДМВР- Шумен, инспектор Галин Веселинов разузнавач в криминална полиция към РУ-Шумен, мл. експерт Галин Йорданов младши разузнавач в криминална полиция към РУ-Шумен и инспектор Доротея Тодорова, старши разследващ полицай в сектор „Разследване“ от РУ-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 160 участници се включиха в състезанието по колоездене, бягане и дуатлон на Платото
Следваща статияС четки и бои младежи в Шумен се изправиха срещу вандализма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here