дом Култура Старт на кандидатстването по фонд „Култура“, отпускат средства по три направления

Старт на кандидатстването по фонд „Култура“, отпускат средства по три направления

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви сесия на Общински фонд „Култура“ за 2018-та година, съобщиха от пресцентъра на Общината. Направленията, в които може да се кандидатства с проекти за финансиране от Фонда са три :„Карнавално дефиле“, „Детски и младежки културни дейности“ и „Творчески Шумен – 2018“.
Документите за направления „Карнавално дефиле“ и „Детски и младежки културни дейности“ се приемат от днес до 31 май в 16:00 часа в стая 358 на Община Шумен.Документите за направление „Творчески Шумен – 2018“ ще бъдат приемани до 29 юни. Документите за кандидатстване са публикувани на сайта на община Шумен в раздел – „Култура, младежки дейности и спорт“ – „Култура“ – „Общински фонд култура“ – „Документи за кандидатстване“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен приема над 300 студенти за Генералната Асамблея на BEST
Следваща статияМая Манолова пристига в Шумен, ще раздава пакети с храна на социално слаби и възрастни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here