дом Общество Стартира специализирана полицейска операция за камиони и автобуси

Стартира специализирана полицейска операция за камиони и автобуси

0
ДЯЛ

Специализирана полицейска операция за контрол на товарни автомобили и автобуси стартира от днес на територията на Шумeнска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Операцията по линия на ROADPOL се провежда едновременно във всички страни- членки на ЕС.
В операцията са включени и служители на РД „Автомобилна администрация”- Варна. Ще се проверява техническата изправност на превозните средства, ще се следи за спазването на ограниченията на скоростта, знаците и маркировка, както и на времето за почивка. Ще се контролира правоспособността на водачите и наличието на наказателни постановления и електронни фишове, глобите по които не са платени в срок.
Засилените проверки над товарните автомобили и автобусите ще продължат до 14 февруари.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦИК започна регистрацията на партиите за участие в изборите
Следваща статия62-годишен застреля домашно куче в Плиска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here